За мен

2735facec1d89ee0a8d2497f18c9f8af_M„Единственият български лекар, награден с престижната награда Медал на Световния конгрес по акупунктура в Прага през 1988 г.“

Завършва медицина в София със специалност анестезиология и реанимация, главен асистент. Специализира и работи традиционна китайска медицина.

Открива и ръководи първия в страната специализиран Център за лечение на болката към Медицинска академия-Университетска болница по ортопедия, София.

 

Дейности

Прилага интересната новост на електропунктурата–изследване на толерантността ни към храните с безкръвния компютърен тест Вега. – Ключът към правилното хранене!

Сега е здравен консултант и прилага новите за страната LIFEWAVE® PATCHES – бионанотехнологиите в съвременната източна медицина. ТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

LIFEWAVE PATCHES /лепенки/ в акупунктурни точки
Сега е здравен консултант и прилага новите за страната LIFEWAVE® PATCHES, поставени в АКУПУНКТУРНИ ТОЧКИ/ ЗОНИ/.
Те са създадени с помощта на уникалните съвременни бионанотехнологии. Използват се за стимулиране и повишаване на естествените възможности на човешкия организъм да се справя с различните заболявания – БЕЗ използване на акупунктурни игли.

veasdf222222

LIFE WAVE

LIFEWAVE PATCHES /ЛЕПЕНКИ/

Прилагане на новите за страната наноустройствата на LIFEWAVE® PATCHES /ЛЕПЕНКИ/ В АКУПУНКТУРНИ ТОЧКИ /ЗОНИ/. Те са създадени с помощта на уникалните съвременни бионанотехнологии. Поставени в подходящите акупунктурни точки на тялото, те стимулират и повишават естествените възможности на човешкия организъм да се справя с различните заболявания, и забележете – БЕЗ използване на акупунктурни игли! ЛЕПЕНКИТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВЕН ПРОДУКТ!

Акупунтуристите са поставяли акупунктурните игли в същите зони, които са използвали и от Древните Египетски лечители при лечението с минерали. Сега използваме същите акупунктурни точки – Но с употребата на Новите, Уникални Медицински Бионаноустройства/ лепенки/ на Lifewave.

Тези наноустройства са революционно откритие без аналог в световната практика!

За сега те са 7 вида:

  • SP6 COMPLETE nanopatch – Контрол на апетит, метаболизъм, тегло, желание за сладко. Край на нощния глад – решението е с използване на SP6 patches/ лепенки/.

 

  • Y-AGE Glutation nanopatch – За детоксикация, имунитет, дълголетие, красива кожа, добро  зрение.

 

  • Y-AGE CARNOSIN  nanopatch – Без мускулни спазми, целулит, екземи, за младежка кожа, зарастване на рани, увеличава мускулната маса и сила, повишава спортните постижения, подобрява паметта и концентрацията.

 

  • Y-AGE- AEON  nanopatch – Бързо намалява стрес, възпаление, болка, повишава либидото, имунитета, антистареене.

 

  • ENERGY ENHANCER nanopatches – Повишават енергията, мускулната маса, сила, издържливост, спортни постижения, памет, дихтелен капацитет, без стимуланти, хормони, анаболи.

 

  • SILENT NiGHTS patchtch – лекува безсъние, осигурява пълноценен сън, намалява хъркането.
  • ТОВА Е ПЪРВОТО НАНОУСТРОЙСТВО В ОБЛАСТТА НА МЕДИЦИНАТА, КОЕТО Е ОДОБРЕНО В СВЕТА КАТО ЕФИКАСТНО СРЕДСТВО, ЛЕКУВАЩО БЕЗСЪНИЕТО!

 

  • ICEWAVE patches – бързо намалява болките, без наркотици и аналгетици, активира опиатната система /Ендорфините/

 

  • AcuLife patches – за животни- употребяват се и при животни/ кон, куче, котка/ и са Различни от тези, които се прилагат при хората.

LIFEWAVE® PATCHES /ЛЕПЕНКИ/

КОНТАКТИ

Д-р Дора Георгиева д.м. – ВЕГА тест – гр. София
Адрес: гр. София, ул. Здраве №2, (Университетска болница по еднокринология, Медицински център, Медицинска акадения)
Телефон: 02 851 77 45 | 0888 76 31 76
Имейл: dr.dora_georgieva@abv.bg | www.vegatest.bg

 

Тексто и изображения:  www.vegatest.bg

 

 

keywords: вегатест, вегатест, вега тест софия, вега тестове софия, тест вега софия, д-р дора георгиева, вега тест в софия, къде се прави вега тест в град софия, вега тест работно време