За нас

Дентален имплантологичен център НУРИДЕНТ е един от най-успешните центрове в Европа, специализиран в имедиатна имплантология. Признат заради дългогодишния опит в поставянето на базални зъбни импланти от последно поколение (произведени в Швейцария и Италия), до момента хиляди чуждестранни и български пациенти са се възползвали от качеството на нашите грижи. Всяка година в клиника НУРИДЕНТ поставяме около 3500 импланта, предлагайки пълно възстановяване на хармоничната усмивка на пациентите само за 3 дни на една челюст или пълно възстановяване за 7 дни на двете челюсти.

С какво разполагаме в НУРИДЕНТ?

– Най-новите и съвременни технологии в сферата на денталната медицина.
– Квалифициран медицински персонал.
– Осем дентални кабината, от които един VIP кабинет.
– Квалифицирани преводачи (12 международни езика).
– Собствена зъботехническа лаборатория, специализирана в протезиране върху импланти.
– Специализиран софтуер за дизайн на усмивката (Smile Design).
– Рентгенов кабинет с компютърен томограф (3D скенер), ортопантомограф (за панорамни снимки), рентгенов апарат за сегментни снимки.
– Конферентна зала за провеждане на семинари и обучения.

Екипът ни се състои от редица специалисти по дентална медицина и хуманна медицина, включително имплантолози, орални хирурзи, терапевти, кардиолог, анестезиолог и дентални асистенти, които ще бъдат на Ваше разположение. Благодарение на дългогодишния си опит и практика, д-р С. М. Нури е спечелил доверието на много български и чуждестранни пациенти и развива успешен дентален туризъм в България. Той има повече от 20 години частна практика и е поставил над 30 000 дентални импланта, а също така е е един от основателите на най-новата имплантологична дентална система – BasalFix.
Пациентите на НУРИДЕНТ идват от почти всяка точка на света – България, Англия, Германия, Франция, Италия, редица Европейски държави, Америка, Русия, Канада, Близкият Изток. Ние разполагаме и с квалифициран персонал, който говори на следните езици: български, английски, френски, немски, испански, италиански, турски, гръцки, руски, иврит, арабски, персийски.
В дентална клиника НУРИДЕНТ ще получите индивидуален план на лечение и оферта, която е изцяло адаптирана към Вашия финансов бюджет. Основната ни мисия и стремеж е индивидуалното отношение към всеки от Вас и предоставянето на пълна и достъпна информация за нашите грижи.
Повече информация за денталните импланти може да научите тук.
В НУРИДЕНТ държим на коректността, доверието и непрестанната подкрепа преди, по време и след лечението на нашите пациенти.

 

Услуги

ЕндодонтияЕндодонтия

Избелване на зъбиИзбелване на зъби

Ортодонтско лечениеОртодонтско лечение

Орална хирургияОрална хирургия

Кариес и профилактикаКариес и профилактика

PентгенограмаPентгенограма

Естетична стоматологияЕстетична стоматология

Зъбно ПротезиранеЗъбно Протезиране

Галерия

 

 

Контакти

ул. „Златовръх“ 52, 1164 ж.к. Лозенец, София

OБАДЕТЕ СЕ:
+359 88 777 0703
+359 888 558 655
+359 2 885 55 55
ИМЕЙЛ:
contact@nurident.com

WORKING HOURS
Понеделник – Петък: 9:00 ч. – 19:00 ч.

Нуридент
Дентален имплантологичен център НУРИДЕНТ е един от най-успешните центрове в Европа, специализиран в имедиатна имплантология. Признат заради дългогодишния опит в поставянето на базални зъбни импланти от последно поколение, до момента хиляди чуждестранни и български пациенти са се възползвали от качеството на нашите грижи.
прочетете повече

Aдрес: ул. „Златовръх“ 52, 1164 ж.к. Лозенец, София

Телефони:

+359 88 777 0703
+359 888 558 655
+359 889 67 73 14