За нас

Кабинетът на д-р Трифонова, работи с пациенти от всички възрасти в указаното работно време.
Всички наши пациенти преминават обучение за правилно почистване на зъбите и устата и дългосрочното им поддържане в оптимално здраве.

Услуги

При нас освен стандартните процедури за профилактика и лечение на зъбите и венците,( като почистване на зъбен камък, лечение на кариеса и неговите усложнения, екстракция на зъби и корени, възстановяване с коронки , мостове и др. протезни конструкции.. и т. н.) можете да получите и:
– Естетични композитни възстановявания
– Естетични възстановявания с неподвижни и подвижни конструкции
– Съвременна ендодонтия на най-високо ниво(кабинетът разполага със собствен дигитален интраорален рентгенов апарат, операционен дентален микроскоп и всички необходими машини и инструменти за да го осъществи)
– Детска стоматология
За нашите малки пациенти отделяме специално време и внимание за запознаването им с кабинета, машините и работата на зъболекаря. Мотивираме и обучаваме в позитивно отношение към устната хигиена.
Създаваме си малки приятели, без страх и ужас към прегледите и лечението в зъболекарския кабинет.
Нашия приоритет е стабилизиране и запазване здравето на детските зъби, за да останат в устата им за сроковете, за които са предназначени от природата.
Така децата, превръщайки се във възрастни запазват денталното си здраве и правилното отношение към зъбната профилактика и лечение, а също така на свой ред се превръщат в обучаващи своите близки и приятели на това.
– Избелване на усмивката(както в кабинета, така и у дома).
– Консултиране, диагностика и лечение на оклузални заболявания
За своите пациенти в кабинета се грижи екип от д-р Яна Николова-Трифонова – лекар по дентална медицина, дипломирана през 1994г в Медицински Университет София и Драгомир Димитров- асистент.
Д-р Трифонова системно поддържа своето продължаващо следдипломно обучение в областта на естетичното възстановяване , ендодонтията, оклузията, пародонтологията, имплантологията и др.
Поддържаме тесни професионални контакти с водещи специалисти в различните области на денталната медицина и сме готови да окажем консултация и съдействие за лечение от тях при необходимост.

Работно време от Понеделник до Петък: 09:30 – 17:30

Контакти

Д-р Яна Трифонова – Зъболекар гр. София
Тел: 088 972 6777
гр. София, ул. “Генерал Стефан Тошев” 1а, ет.2, офис 2

Работно време от Понеделник до Петък: 09:30 – 17:30

 

Зъболекар София, Стоматолог София, Зъболекарски кабинет гр. София, Зъболекар Красно Село, Зъболекар Белите брези, Зъболекар в Красно село