За Д-р Кемилска

Д-р Венета Кемилска е специализиран сексолог, сeмеен терапевт и психолог.

През 2013 година завършва образованието си и специализира в Австрия.

От април 2015 година, Д-р Кемилска практикува услугите си и в България.

Професионален опит

Д-р Кемилска е помогнала на много двойки с проблеми във взаимоотношенията. Спасила е много разпадащи се бракове. Подобрила е сексуалният живот на много австрийци и българи.

Методи

Д-р Кемилска прилага различни „тактики“ при сеансите с пациенти.

За мен важното е пациентите да ми имат доверие, за да може процеса на възстановяване да е лесен и за двете страни!

Сексология

Основните области за практическо приложение на сексологичната компетентност са:

  • Консултативно- терапевтичната практика
    В тази област се търсят възможности за по-пълно разбиране на предизвикателствата в интимвните отношения и сексуалната изява, които позволяват бързо, ефективно и трайно преодоляване на възникващите затрудненията и по-добро използване на блокираните възможности за развитие
  • Образование в областта на човешките отношения и сексуалността
    Усилията в тази насока са фокусирани върху разбиране на психосексуалното развитие в детската и юношеската възраст и създаване на оптимални възможности за развитие на социална и емоционална компетентност в сексуалните отношения, подготовката за семеен живот и родителство.
  • Професионална квалификация
    Човешката сексуалност е обект на професионален интерес от страна на различни специалисти. Бурното развитие на сексогията създава предпоставки за постоянно подобряване на професионалната квалификация и опит както на лекари, психотерапевти и консултанти, така и на педагози, социални работници и други експерти. Това е причина професионалната ни активност да е насочена и в областта на университетското, следдипломното и специализиращото обучение.

 

ГАЛЕРИЯ

 

Контакти

Д-р Венета Кемилска
за записване на сеанс
в делнични дни от 10:00 до 16:30ч
тел: 0876 314 816
e-mail: kemilska_sexologie@abv.bg

 

Ключови думи : психолог , психолог София , сексолог , сексолог Софияа , семеен терапевт , семеен терапевт София , семейно консултиране , семейно консултиране София, диетоложка, извънбрачни деца,