ЗА Д-Р ВАСИЛ АНГЕЛОВ

Д-р Васил Ангелов е хирург, специалист по Oбща и лапароскопска хирургия в МБАЛ Централ онко Хоспитал гр. Пловдив. Д-р Ангелов е бил началник на отделение Лапароскопска хирургия в МБАЛ Медлайн Пловдив . Ръководител е на „Център за безкръвни операции“ в град Пловдив. 

Специалните му насоки са в областта на лапароскопската и хирургията при наднормено тегло. Има интереси в областта на безкръвната хирургия, онкологията и спешните интервенции.

Завършва медицина в Медицинския университет в Пловдив през 1999 г.

Придобива специалности по хирургия и здравен мениджмънт.

Специализирал е в „Докторс Хоспиталс“ в гръцката столица Атина бариатрична и лапароскопска хирургия. Във ВМА-София завършва следдипломна квалификация по лапароскопска хирургия.

След дипломирането си започва работа в хирургично отделение към УМБАЛ „Пловдив“ /бившата Окръжна болница/.

В периода 2008-2011 г. работи в хирургията на МБАЛ Медлайн.

От 2011 до 2016 г. е изпълнителен директор на МБАЛ Света Каридад в Пловдив.

От 2017 година работи в МБАЛ Централ онко Хоспитал гр. Пловдив

В Центъра за безкръвни операции се извършва пълен обем /лапароскопски и отворени/ коремни операции, хирургия на щитовидната жлеза, онкологични и спешните интервенции, Премахване на хеморуруиди, Жлъчка както и хирургията при наднормено тегло.
Лечебното заведение разполага с модерно оборудвани операционни зали, снабдени с висококачествена съвременна медицинска техника от последно поколение, включително HIPEC апаратура за лечение на разпръснати метастази в коремната кухина. Освен с модерна лаборатория центърът разполага с рентген, скенер и ядрено-магнитен резонанс.
За пациентите в „Медлайн – Централ Хоспитал“ са осигурени луксозно обзаведени стаи, осигуряващи комфортно пребиваване при лечение.

КАКВО Е БЕЗКРЪВНА ОПЕРАЦИЯ?

Безкръвната операция е ендоскопска хирургична интервенция за корекция на болестното състояние, постигната с минимална инвазия в организма. Ендоскопската хирургия е отражение на съчетанието на тези изисквания с най-новите модерни технически постижения.

Нашата е мисия е да предоставим на пациентите си пълноценна грижа за здравето. Ние повишаваме квалификацията си ежедневно и сме в крак със световните актуални тенденции в терапията.

ЕКИП

Ръководител „Център безкръвни операции“ – д-р Васил АНГЕЛОВ

д-р Ангел АНГЕЛОВ

д-р Здравко ГАЙДАРОВ

 

КОНТАКТИ

Приемно време: 

Понеделник: 9:00-12:00
Вторник: 9:00-12:00
Сряда: 9:00-12:00
Четвъртък: 9:00-12:00
Петък: 9:00-12:00

Адрес: гр. Пловдив, бул. Васил Априлов 20Б, МБАЛ Централ онко Хоспитал гр. Пловдив
Телефон: 0888 204 180

За повече информация : bezkruvnioperacii.com